När du ska sälja företaget

Vi matchar dig med kvalificerade rådgivare och lägger grunden till en framgångsrik affär

Maximera värdet av din företagsförsäljning

Att sälja ditt företag kan vara en av de mest betydelsefulla affärerna du någonsin kommer att genomföra. Därför är det viktigt att varje steg utförs på ett optimalt sätt så att önskat resultat uppnås.

När du väljer Intellium som partner får du tillgång till Sveriges bästa transaktionsrådgivare. Vi matchar dina behov med rätt rådgivare eller företagsmäklare – så att du får en lyckad affärsöverlåtelse.  

Genom vårt nätverk får du:

  • Information om rådande marknadsläge

  • Hjälp med värdehöjande aktiviteter och vägledning i strukturella förberedelser

  • Skräddarsytt projektteam inklusive juridisk expertis

Vår erfarenhet är att ju mer förberedd man är och ju mer man förstår processen samt vad som skapar värde, desto bättre blir också resultatet av företagsförsäljningen. När du känner dig redo är det bara att kontakta oss så ser vi till att du får prata med en rådgivare.

Kontakta oss

Den rådgivare ni matchade oss med blev en game-changer för vår affär.

Så här går det till

Att hitta rätt rådgivare är lika viktigt som att hitta rätt köpare av verksamheten.

Genom oss får du tillgång till ett brett nätverk av rådgivare som effektivt hanterar din försäljning. Efter att vi matchat dina behov och önskemål med passande rådgivare skapas en kontakt där dialogen förs vidare, helt förutsättningslöst.

All kommunikation mellan dig, oss och din rådgivare hanteras helt konfidentiellt.

Därför ska du anlita extern hjälp vid en försäljning

Vår erfarenhet är att du maximerar utfallet av försäljningen när du anlitar en professionell rådgivare. Deras kompetens och nätverk av potentiella köpare gör en markant skillnad inför, under och efter försäljningsprocessen. Både du som säljare och den eventuella köparen kommer att känna trygghet när försäljningen ledsagas i en beprövad process – en viktig faktor för att nå framgång.

Ta steget redan idag

Gör livets viktigaste affär till din bästa med rätt rådgivare vid din sida.